VI SÖKER BARNLÄKARE TILL VÅR MOTTAGNING

Hallunda BUMM är en privat barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som förutom basuppdraget inriktar sig inom neuropsykiatri och obesitas. Vi tar emot barn och ungdomar 0-17 år med olika sjukdomsbilder: obesitas, allergi/astma, neurologiska sjukdomar, psykisk ohälsa, ADHD/ADD, mm.

Vi som arbetar här är barnläkare, barnneurolog, barnallergolog, barnsjuksköterska, undersköterska, psykologer samt medicinsk sekreterare.Vi som jobbar här drivs av vårt engagemang för våra patienter och deras familjer.

Som barnläkare på Hallunda BUMM arbetar du brett med att utreda och behandla olika besvär såsom allergi/astma, magont och tillväxt och möter de patienter som är i behov av barnläkares specialistkunskap. Som barnläkare agerar du även som kunskapsstöd till ST-läkare.

Vi söker dig, legitimerad läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomsmedicin, som är flexibel och lösningsfokuserad i ditt arbete och som drivs av att arbeta med barn, ungdomar och deras föräldrar. Vi ser gärna att du är van och trivs med att arbeta i team och besitter en god samarbetsförmåga då vi har ett prestigelöst samarbete mellan olika yrkeskategorier.

Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan som du skickar via e-post till: soroush@hallundabumm.se